Samen werken aan een nieuwe toekomst!
BoekZo! - Boekhouden en belastingen SelectZo - Werving en selectie Stamrecht BV - Dé grootste stamrecht specialist van Nederland PensioenBV.nu - De grootste PensioenBV specialist

Over Kroese en van Berlo Belastingadvies

Wat is de geschiedenis van Kroese en van Berlo Belastingadviesbureau ?

Kroese en van Berlo is een zusterbedrijf van Kroese en Geraerts Belastingadvies BV.

Kroese en Geraerts Belastingadvies BV is in 2005 als eenmansbedrijf gestart in Reusel, onder de naam Belastingadviesbureau Geraerts, met het aanbieden van toegankelijke en betaalbare fiscale diensten aan particulieren en ondernemers. De dienstverlening betreft met name het adviseren over het onderbrengen van ontslagvergoedingen in een Stamrecht BV. We maken ook de aangiften van de BV’s en de jaarrekeningen. Op 1 oktober 2011 is de naam van het bedrijf gewijzigd in de huidige naam. Vanaf 1 januari 2012 is het hoofdkantoor gevestigd te Uden.

In 2010 hebben wij de dienstverlening van ons bedrijf uitgebreid met een zakelijke dienstverlening voor administratieve bijstand en fiscale advisering voor ondernemers. Wij maken jaarrekeningen, aangiften en geven fiscaal en juridisch advies voor het midden – en kleinbedrijf. Dit doen we onder de naam BoekZo.

Sinds 2011 hebben we nog een tak toegevoegd aan ons bedrijf, en wel de werving en selectie afdeling, genaamd SelectZo. Binnen SelectZo vinden tevens werkzaamheden plaats op het gebied van payrolling.

Via SaneerZo hebben we inmiddels tientallen bedrijven geholpen met het Saneren van schulden in hun onderneming, en hebben we zo menig faillissement helpen voorkomen.

Inmiddels werken bij de diverse bedrijven circa 30 mensen.

Wat is de missie van Kroese en van Berlo Belastingadviesbureau?

Kroese en van Berlo heeft als missie het leveren van laaggeprijsde zakelijke dienstverlening van een zeer hoge kwaliteit. Wij werken snel en goed.

Bij Kroese en van Berlo komen, dankzij onze samenwerkingsverbanden met notarissen, banken etc., meerdere fiscale, juridische en financiële disciplines samen. Gecombineerd met onze hands-on instelling en uiterst effectieve automatisering kunnen we onze dienstverlening zeer betaalbaar, maar tegelijk van hoog niveau aanbieden. Onze medewerkers en fiscalisten zijn nagenoeg allemaal HBO of academisch geschoold, en lid van het Register Belastingadviseurs.

Wie zijn de klanten van Kroese en van Berlo Belastingadviesbureau?

Kroese en van Berlo Belastingadviesbureau richt voor alle particulieren die een hypotheek BV willen oprichten deze BV op, en geeft daarbij uitgebreid voor een breed pakket van fiscale en juridische diensten advies. Daarnaast maken we voor onze klanten de jaarrekeningen en de aangiften voor deze BV’s.

Onze klanten houden van een aanpak die zeer klantgericht, snel, to the point, creatief en analytisch is.

Wat onderscheidt ons van andere zakelijke dienstverleners?

Wij schrijven zelden uren maal tarief, bijna al onze adviezen hebben vaste prijzen, en worden altijd vooraf geoffreerd. Of onze diensten zijn kosteloos - immers inbegrepen bij eerder afgesproken dienstverlening. Zo is het bij de oprichting van de BV standaard, om kosteloos vragen van allerhande soort beantwoord te krijgen, voor, tijdens of na de oprichting van de BV.

We zijn door onze effectieve organisatie en efficiënte toepassing van automatisering, zeer betaalbaar in onze dienstverlening. U kunt uitgaan van vaste prijzen, dan wel offertes gebaseerd op uurtarieven vanaf € 75,- tot maximaal € 100,- per uur exclusief BTW.

Wij stellen altijd eerst met een klant zoveel mogelijk vragen om te beoordelen wat het doel is van de door hem of haar gewenste dienstverlening. Wat is plan, welke kant wil men op? Pas als je de achterliggende structuur begrijpt, kun je de details invullen.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen of zijn er nog onduidelijkheden? Dan kunt u via onze website meer informatie opvragen. Als u het onderstaande formulier invult dan neemt een van onze specialisten op het gebied van Hypotheek BV's contact met u op. Daarnaast kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken op: 0486 – 820 222. Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00-18:00 uur.

Naam:
*
Woonplaats:
*
Telefoonnummer:
*
E-mail:
*
Bel mij:
Overdag
's Avonds
Opmerkingen:
 
 • Bel: 0486 – 820 222
 • Contact opnemen
  • Naam*

   Woonplaats*

   Telefoonnummer*

   E-mail*

   Bel mij*
     Overdag
     's Avonds
   Opmerkingen

   (*) Zijn verplichte velden

Slim besparen op AWBZ?

lees meer..

Waarom een Hypotheek BV? Bekijk het rekenvoorbeeld!
Inschrijven nieuwsbrief