Samen werken aan een nieuwe toekomst!
BoekZo! - Boekhouden en belastingen SelectZo - Werving en selectie Stamrecht BV - Dé grootste stamrecht specialist van Nederland PensioenBV.nu - De grootste PensioenBV specialist

Waarom een hypotheek bij uw eigen hypotheekBV?

U heeft een eigen woning. U wilt een hoger rendement op uw privespaargeld. U heeft hypotheekrenteaftrek, die u eigenlijk wel in stand wilt houden.

Wij lossen dat voor u op: wij richten een nieuwe BV voor u op welke de hypotheekschuld aan de bank geheel of gedeeltelijk overneemt. De hypotheekrenteaftrek blijft gewaarborgd, de regels van voor 2013 kunnen hierop van toepassing blijven. Uw rendement op uw eigen vermogen stijgt daardoor naar (bijvoorbeeld) 5%.

Het oprichten van een nieuwe HypotheekBV inclusief de overdracht van uw lopende hypotheekschuld naar deze BV kost € 1.450,- exclusief BTW. Onze kosten zijn aftrekbaar van de winst van de BV, zodat de HypotheekBV bijna altijd 40% van deze kosten weer van de fiscus terugontvangt.

Het overdragen van de hypotheekschuld naar een bestaande BV kost inclusief advisering, notariskosten en opmaken alle stukken: € 950 exclusief BTW inclusief adviesgesprek en DGA check voor uw andere leningen bij de BV!

Onze kosten zijn aftrekbaar van de winst van de BV, zodat de HypotheekBV bijna altijd 40% van deze kosten weer van de fiscus terugontvangt.

Hoe gaat het HypotheekBV principe in zijn werk?

We richten een besloten vennootschap voor u op, welke de schuld aan de bank van (stel) € 100.000 euro overneemt. De hypotheekrenteaftrek blijft gewaarborgd, de regels van voor 2013 blijven hierop van toepassing.

De nieuwe HypotheekBV is dan de "bank" waaraan u voortaan de 5% rente betaalt. Deze BV verkrijgt alsdan 5% renteinkomsten, en dat betekent dat uw 3% rentenadeel voor u is verdwenen.

Twee voordelen zijn nu ontstaan:

Voorwaarden voor de HypotheekBV structuur

U heeft een eigen woning met een hyotheekschuld. U heeft geld in prive, benodigd om de schuld af te lossen.

Wat bereikt u met een HypotheekBV?

VOORBEELD

U heeft stel € 100.000 op uw privebankrekening sstaan, welk bedrag rendeert tegen 2% spaarrente. U heeft ook een eigen woning (hypotheek) schuld aan uw bank van € 100.000, waarover u jaarlijks 5% rente betaalt aan de bank. In dit voorbeeld verkrijgt de bank een jaarlijks voordeel ad 3% (u betaalt 5% rente maar u krijgt maar 2% rente)

Natuurlijk kunt u ook de schuld aan de bank gewoon aflossen, waardoor u dit voordeel van 3% naar u zelf haalt. U bent dan echter wel de hypotheekrente aftrek geheel kwijt. Nadeel is ook als u vehruist nadatt u de hypotheekschuld heeft afgelost; op uw nieuwe woning krijgt u dan veel minder renteaftrek, bovendien gelden dabn daarvoor de (veel) nadeliger regeld van na 1 januari 2013!

OPZET

Hoe gaat het in zijn werk: u heeft een eigen woning lening lopen bij uw bank Wij richten vooor u een BV op. Deze BV neemt de schuld van uw bank over. Dit gebeurt doordat deze BV met haar geld de schuld aan de bank aflost, waardoor deze is verdwenen.

De BV heeft geld doordat bij de oprichting een bedrag ter hoogte van de lening die u wilt aflossen als aandelenkapitaal in de BV wordt gestort. U heeft dus voor deze opzet altijd geld in prive nodig!

U hoeft zelf helemaal niets te doen, alleen te zijner tijd (op ons aangeven) naar een bank om een bankrekening voor de BV te openen.

Kijk hier voor ons stappenplan voor de oprichting van uw HypotheekBV!

Contact opnemen

Heeft u nog vragen of zijn er nog onduidelijkheden? Dan kunt u via onze website meer informatie opvragen. Als u het onderstaande formulier invult dan neemt een van onze specialisten op het gebied van Hypotheek BV's contact met u op. Daarnaast kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken op: 0486 – 820 222. Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00-18:00 uur.

Naam:
*
Woonplaats:
*
Telefoonnummer:
*
E-mail:
*
Bel mij:
Overdag
's Avonds
Opmerkingen:
 
 • Bel: 0486 – 820 222
 • Contact opnemen
  • Naam*

   Woonplaats*

   Telefoonnummer*

   E-mail*

   Bel mij*
     Overdag
     's Avonds
   Opmerkingen

   (*) Zijn verplichte velden

Slim besparen op AWBZ?

lees meer..

Waarom een Hypotheek BV? Bekijk het rekenvoorbeeld!
Inschrijven nieuwsbrief