Samen werken aan een nieuwe toekomst!
BoekZo! - Boekhouden en belastingen SelectZo - Werving en selectie Stamrecht BV - Dé grootste stamrecht specialist van Nederland PensioenBV.nu - De grootste PensioenBV specialist

Kosten HypotheekBV

Eenmalige kosten HypotheekBV

De oprichtingskosten bedragen € 1.450,- exclusief BTW. Dit zijn kosten voor de BV, dus fiscaal aftrekbaar. In genoemd bedrag van € 1.450,- zijn al onze werkzaamheden inbegrepen, ook de kosten van de notaris etc. Verder heeft u het recht kosteloos en onbeperkt vragen te stellen per mail of telefoon voor, tijdens en na de oprichting van de HypotheekBV. Wij beantwoorden uw vragen in maximaal een (werk) dag zonder dat we u daarvoor kosten in rekening brengen. Het moet dan wel vragen betreffen die betrekking hebben op de hypotheek BV!

Jaarlijkse kosten HypotheekBV

Het eerste jaar van de BV is in bijna alle gevallen een verlengd boekjaar, maximaal 23 maanden, zodat uw jaarlijkse kosten in het eerste jaar worden uitgespreid over twee jaren. Dat scheelt weer! De prive-aangifte inkomstenbelasting blijft grotendeels gelijk aan zoals deze was voordat er een BV was opgericht, maar deze aangifte verzorgen wij natuurlijk graag voor u:

Onderstaand treft u de tarievenlijst aan voor 2013:

Contact opnemen

Heeft u nog vragen of zijn er nog onduidelijkheden? Dan kunt u via onze website meer informatie opvragen. Als u het onderstaande formulier invult dan neemt een van onze specialisten op het gebied van Hypotheek BV's contact met u op. Daarnaast kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken op: 0486 – 820 222. Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00-18:00 uur.

Naam:
*
Woonplaats:
*
Telefoonnummer:
*
E-mail:
*
Bel mij:
Overdag
's Avonds
Opmerkingen:
 
 • Bel: 0486 – 820 222
 • Contact opnemen
  • Naam*

   Woonplaats*

   Telefoonnummer*

   E-mail*

   Bel mij*
     Overdag
     's Avonds
   Opmerkingen

   (*) Zijn verplichte velden

Slim besparen op AWBZ?

lees meer..

Waarom een Hypotheek BV? Bekijk het rekenvoorbeeld!
Inschrijven nieuwsbrief