Samen werken aan een nieuwe toekomst!
BoekZo! - Boekhouden en belastingen SelectZo - Werving en selectie Stamrecht BV - Dé grootste stamrecht specialist van Nederland PensioenBV.nu - De grootste PensioenBV specialist

Oprichting HypotheekBV

Hoe lang duurt de oprichting van een HypotheekBV?

Kroese en van Berlo Belastingadvies regelt de oprichting heel vlot.
Als u al zeker weet dat u een Hypotheek BV wilt oprichten, kunnen we de oprichting diezelfde dag nog in gang zetten.  De gehele doorlooptijd bedraagt in het algemeen maximaal tweeweken inclusief alle overeenkomsten en overleg belastingdienst, bank en werkgever.

De Tweede Kamer heeft eind 2009 het wetsvoorstel tot invoering van de "Flex -BV" aanvaard. De Eerste Kamer is op 12 juni 2012 ook accoord gegaan en de betreffende wetsvoortstellen zijn dus aanvaard.

Vanaf 1 oktober 2012 is deze wet geldig, zodat per 1 oktober 2012 geen minimum kapitaalstorting van € 18.000,- meer noodzakelijk is.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen of zijn er nog onduidelijkheden? Dan kunt u via onze website meer informatie opvragen. Als u het onderstaande formulier invult dan neemt een van onze specialisten op het gebied van Hypotheek BV's contact met u op. Daarnaast kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken op: 0486 – 820 222. Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00-18:00 uur.

Naam:
*
Woonplaats:
*
Telefoonnummer:
*
E-mail:
*
Bel mij:
Overdag
's Avonds
Opmerkingen:
 
 • Bel: 0486 – 820 222
 • Contact opnemen
  • Naam*

   Woonplaats*

   Telefoonnummer*

   E-mail*

   Bel mij*
     Overdag
     's Avonds
   Opmerkingen

   (*) Zijn verplichte velden

Slim besparen op AWBZ?

lees meer..

Waarom een Hypotheek BV? Bekijk het rekenvoorbeeld!
Inschrijven nieuwsbrief